02 816 35 53
0889 898 505
Начало » Технологии » Технологията Amicor »
Технологията Amicor

Това е английска технология за контрол над микроорганизмите и акарите. Amicor използва биологични антибактериални съставки, вкарани в сърцевината на влакната, затова дава 100% безвреден и дълготраен ефект.

Amicor полиакрилните влакна имат патентован, клинично тестван и доказан антибактериален и антиакарен ефект. Те са негостоприемна среда за микроорганизмите и не позволяват акарите и техните алергени да се разпространяват върху калъфа. На практика ги унищожават. Това намалява възможността от поява на астма, синузити и алергични ринити.

Технологията Amicor

Amicor ползва биологични антибактериални съставки, внедрени в сърцевината на влакната, затова дава 100%  безвреден и дълготраен ефект. За разлика от други технологии и добавки, които се отмиват с времето и прането на калъфа, Amicor дава практически вечен ефект.

 

Amicor влакната са лабораторно тествани и с доказан ефект. Също така са подложени на тест със 200 изпирания при температури до 90 градуса и е установена 100% издръжливост на материята.

При дерматологични тестове е установено,  че тази материя е много по-нежна и по-малко дразнеща кожата дори от чист памук.

 

През 2002 г. в Европейския Съюз влиза в сила директива за контролирането на всички химични и биологични съставки, които влияят на живите организми. След многобройни изследвания на качествата им, Amicor влакната са позволени за използване на територията на Европейския съюз и вече се радват на над 15 години положителни отзиви.

 

Повече за Amicor можете да научите на сайта:

 

http://www.amicorpure.co.uk

Къде да пробвам
и как да купя?
Сравнение
на матраци
Гаранция и регистрация
Безплатна доставка