02 816 35 53
0889 898 505
Начало » За нас »
За нас

 

"МАТРАЦИ СПРИНГ" ЕООД

ЕИК 202456314

гр. София 1172, ж.к. Дианабад, ул. Пимен Зографски N4

тел: 02/8163553

моб: 0889898505

 

Компанията е основана в началото на 2013 г. и си поставя амбициозната цел да бъде лидер в продажбата на покет-пружинни матраци. Брандът, под който ще се продава цялата продуктова гама, е Spring - дума, която има много, и то положителни значения.
 

Spring означава извор - символ на чистота и безкрайност. Spring означава пролет - олицетворение на новото начало. И не на последно място Spring означава пружина - най-добрата основа за всеки матрак.

За нас

Компанията "Матраци Спринг" ЕООД стартира дейността си с изразен фокус на определен тип, нишов продукт, който отговаря на изискванията за високо качество и динамично променящите се нужди на клиентите. Предлагаме само и единствено качествени продукти с иновативни технологии, в комбинация с най-сигурната основа – покет-пружинни сърцевини.

Ние вярваме, че доброто здраве и настроение са функция на начина ни на живот. Сънят и пълноценната почивка са 1/3 от ежедневието ни и именно затова предлагаме продукти за сън с гарантирано високо качество.

За да може всеки клиент да вземе правилното решение, то трябва да бъде негово собствено. Именно затова се концентрираме около максимално открито и безпристрастно представяне на всеки продукт, без да спестяваме грам информация.

Това, което предлагаме, не е просто продукт с опаковка, а цялостно обслужване, започващо от добрата консултация, ясния и открит диалог с потребителя, индивидуалния подход и конкуретните цени. Съвсем скоро започваме да предлагаме и нови за пазара услуги като тест на матраци, смяна на калъфи и др.

 


Къде да пробвам
и как да купя?
Сравнение
на матраци
Гаранция и регистрация
Безплатна доставка