02 816 35 53
0889 898 505
Начало » Условия за ползване » Свързани страници »

Използвайки сайта на „Матраци Спринг“ ЕООД, Вие се съгласявате с условията по-долу, наричани „общи условия”. Запазваме правото си да променяме, допълваме и изменяме общите условия по всяко време без да дължим предизвестие, като те стават задължителни за клиентите. Ние запазваме всички права върху цялото съдържание на сайта, включително – имена, марки, материали и т.н. като наша собственост. „Матраци Спринг” ЕООД притежава изключително право върху търговската си марка, което включва и забраната за всички трети лица да я използват без съгласието на притежателя й. Всички цени на продуктите са в лева и с включени 20% Данък Добавена Стойност. Запазваме си правото да променяме цялата информация на сайта по всяко време. В случай на промяна на информацията клиентът ще бъде уведомен. Възможно е някои изображения и картинки да имат илюстративна цел, а действителните продукти да се различават от тях, когато това е пояснено с другите изображения или текст. Запазваме правото си да изписваме имена и думи на английски език, когато няма ясен или точен превод за тях на български език или когато използваме търговска марка, която не е адаптирана на български език.
 

Плащането може да стане по един от позволените към датата на покупка начини – чрез банков превод или чрез наложен платеж чрез куриера.

 

Поръчки: Всички поръчки, направени през събота и неделя., както и тези в празнични дни, се обработват в първия работен ден.
 

Специална поръчка: При специална поръчка на неналичен продукт, размер или калъф, срокът за изпълнение е до 30 работни дни, след получаване на авансовото плащане. При невъзможност за изпълнение на специална поръчка поради причини, независещи от „Матраци Спринг“ ЕООД, запазваме правото си да анулираме поръчката. Клиентът ще бъде уведомен при първа възможност, а стойността на поръчката ще му бъде възстановена на 100%. При специална поръчка стандартните условия не важат. Клиентите имат право да върнат закупените продукти в срока, посочен от Закона за защита на потребителите, при положение, че продуктът е в оригиналната си опаковка и придружен от документа за покупка и съпътстващите го документи и във вид, съответстващ на вида му при сключването на договора за продажба. Запазваме правото си да откажем искане за връщане на продукта при несъответствие с горното изискване както и при увреждането на продукта по вина на клиента, причинено умишлено или небрежно.
 

Плащане: При заплащане чрез наложен платеж от куриера, клиентът е длъжен да заплати на куриерската фирма, която извършва доставката, цялата сума по договора. При заплащане по банков път, клиентът следва да заплати цялата сума по договора най-късно до 5 дни от датата на потвърждаване на поръчката. В противен случай ние си запазваме правото да анулираме поръчката.
 

Доставка: При неналичност на един или повече от поръчаните продукти, ние ще се свържем с клиента за уточняване на начина на получаване на всеки поръчан продукт. Доставката на налични продукти, поръчани от сайта ни, се извършва безплатно до всички населени места на територията на Р.България в срок до 7 работни дни след потвърждаване на поръчката, чрез куриерска компания. При забавяне или невъзможност за доставка поради независещи от нас причини, включително възпрепятстване от трети лица, не носим отговорност. В такъв случай клиентът се задължава да вземе поръчаните продукти от офиса на куриера. В случай, че клиентът желае пренасяне/качване на поръчаните продукти до етаж, трябва да осигури помощ на куриера. Куриерската компания и датата за доставка се уточняват след потвърждаване на поръчката. Можем да поискаме допълнително потвърждение за поръчката по телефон или електронна поща, преди изпращане за доставка. При невъзможност да се свържем с клиента за потвърждение, запазваме правото си да откажем доставката в обявения срок, до получаването на такова. При доставка, клиентът се задължава да огледа внимателно всички получени продукти за дефекти и недостатъци и да подпише съпътсващите стоката документи, като с това декларира, че приема продукта без забележки. При получаване на поръчката от трето лице, клиентът се задължва да посочи неговите имена, преди датата за доставка. В случай че клиентът не може да осигури присъствие на адреса за доставка в рамките на една седмица след първоначалната дата за доставка, той се задължава да вземе поръчката си от посочения от куриера офис. Клиентите могат да променят своята поръчка или напълно да я откажат преди окончателното заявяване. Клиентът може да откаже своята поръчка, съгласно разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. Ние възстановяваме сумата на поръчката в рамките на 30 дни от нейното получаване от клиента. Всички разходи, свързани с връщането на сумата са за сметка на клиента. Ние си запазваме правото да откажем поръчка на лица, които са попълнили некоректно формата за поръчка или злоупотребяват със сайта.
 

Гаранция: Гаранцията важи при предоставяне на документа за покупка и гаранционната карта. Производителят дава гаранция за качеството на продуктите при спазване на условията за ползване. Гаранцията на матраците е 10 години и важи за сърцевината на матрака. Гаранцията не важи при неправилно съхранение, експлоатация или третиране на продукта с неупоменати или забранени химически препарати. Матраците не трябва да се огъват, а съхранението и транспортирането им трябва да става в легнало положение, при нормални условия. Гаранцията влиза в сила от датата на поръчката. Рекламациите се отстраняват в срок от 7 до 45 дни от подаване на искането за сметка на производителя. Рекламацията трябва да бъде заявена в писмен вид до „Матраци Спринг” ЕООД. В случай на изгубен или недоставен иск за рекламация не носим отговорност за забавяне в срока за изпълнение.
 

Защита на личните данни: „Матраци Спринг“ ЕООД е регистриран администратор на лични данни и няма да предоставя личните данни на клиентите си на трети лица. При покупка на продукти извън рамките на този сайт, а от търговски обект на наш партньор, тези условия могат да се различават частично или изцяло, като в този случай разпоредбите извън клаузите на настоящите общи условия не обвързват „Матраци Спринг” ЕООД спрямо клиентите на търговските партньори.

Свързани страници

КАК ДА КУПЯ?

Към момента възможностите за покупка онлайн са с банков превод и наложен платеж. Предстои старт и на интегрирана система за разплащане с кредитни/дебитни карти. Ще Ви информираме своевременно за предстоящите промени в сайта.

виж повече


СРАВНИ ПРОДУКТИ

За Ваше улеснение предлагаме да сравните предпочитаните продукти. В реално време може да сменяте матраците, с чиито характеристики искате да се запознаете.

виж повечеДОСТАВКА

Важно е да знаете, че за всички покупки, направени от сайта, доставката е безплатна и важи за територията на цялата страна.


виж повече

 


Къде да пробвам и как да купя?
Сравнение на матраци
Гаранция и регистрация
Безплатна доставка