02 816 35 53
0889 898 505
Начало » Грижа »
Грижа

За да се наслаждавате по-дълго на Вашия нов матрак, е необходимо да полагате определени грижи при употребата и съхранението му. Ето няколко прости правила, които гарантират дълъг живот на матрака, а на Вас - истинско удоволствие от упоребата му:

Грижа

1) Винаги избирайте подходяща рамка за Вашия матрак. Консултантите ще Ви посъветват за най-добрия избор, защото е важно матракът да ляга точно върху рамката. Различните рамки са съобразени с броя пружини във всеки матрак. Това ще осигури безпроблемна експлоатация и ще елиминира риска от повреда на матрака.

2) Не използвайте матрака върху затворена, недишаща повърхност, защото това ще наруши свободната циркулация на въздух.

3) Почиствайте матрака! Всичките ни продукти са снабдени с ципове, за да може лесно и удобно да бъдат периодично почиствани. Калъфът може да бъде пран в пералня до 60 градуса. Когато искате да го изперете, достатъчно е да свалите само горната част. Другата може да оставите и спокойно да спите върху нея като обърнете матрака.

4) Въпреки че матраците, които предлагаме са снабдени със специално подсилени основи и обръщането не е задължително, ние го препоръчваме. Процедурата по обръщане може да увеличи живота на Вашия матрак с до 15%.

5) Не използвайте абразивни материали или киселинни разтвори при почистване на матрака.

6) Не допускайте заливане на матрака с течности.


Къде да пробвам и как да купя?
Сравнение на матраци
Гаранция и регистрация
Безплатна доставка